Ridgid producten

Al Sinds 1923 Is RIDGID Het Symbool Van Zekerheid Voor Toegewijde Vaklui

Al sinds 1923 is RIDGID het symbool van zekerheid voor toegewijde vaklui. Ieder stuk gereedschap dat het merk RIDGID draagt, wordt vervaardigd volgens dezelfde hoge normen inzake kwaliteit, sterkte en duurzaamheid als de eerste heavy-duty-pijptang meer dan 80 jaar geleden. Sinds de introductie van dat revolutionaire product heeft RIDGID er altijd naar gestreefd om toonaangevende producten op de markt te brengen met professionele ondersteuning. Als distributiepartner van RIDGID speelt PEHAVO DEN BOSCH een grote rol in het leveren van de producten en de service waar RIDGID om bekend staat. Onze ervaring op het gebied van reparaties maakt dat PEHAVO DEN BOSCH méér is dan een distributiepartner. PEHAVO DEN BOSCH adviseert u graag over de toepassingen van de buigmachines, buigtangen en ander gereedschap van RIDGID.

RIDGID afschuinmachine – RIDGID buigmachine – RIDGID buizensnijder – RIDGID draadsnijmachine – RIDGID droogzaagmachine – RIDGID pijpsleutel – RIDGID pijpsnijder – RIDGID rolgroever – RIDGID snijmessen

Ridgid Pijpensnijder 1233

Een van de lichtste (56kg) en snelste 3” draadsnijmachines ter wereld. Slede aangedreven door een spindel verzekert het gemakkelijk manoeuvreren van werktuigen en draadsnijkop.

Ridgid Droogzaagmachine 590-L

Standaard uitgerust met en 14” (355) TCT-zaagblad met 80 tanden voor een lange levensduur. Maakt zuivere, nagenoeg braamvrije sneden in staal, koper, aluminium en kuststoffen.

Ridgid Draadsnijmachine 600-I

Een handbediende, krachtig, draagbaar elektrisch aandrijfmachine. Omkeerbare 220 universele motor.

Ridgid Snijkussens R 200

Vervaardigd van gelegeerd staal en leverbaar in 3/4 bspt en 2″ bspt.

RIDGID producten

In 1923 vond RIDGID de moderne pijptang uit en sindsdien is alles met de naam RIDGID ontworpen en vervaardigd met het oog op sterkte, efficiëntie en nalatenschap. Ze zeggen bij RIDGID niet voor niets: “Sommige uitvindingen veranderen de wereld. De onze bouwen de wereld.” PEHAVO DEN BOSCH beschikt over een ruim assortiment aan buigmachines, buigtangen en gereedschappen van het merk RIDGID. Ook voor RIDGID onderdelen bent u bij PEHAVO DEN BOSCH aan het juiste adres. Als distributiepartner van RIDGID beschikken we over toegang tot alle onderdelen van de machines en gereedschappen van RIDGID, waarmee we uw product repareren of een vervangend onderdeel leveren voor zelfreparatie.

RIDGID: innovatieve oplossingen

Dankzij de innovatieve oplossingen van RIDGID kunt u gebruik maken van kwaliteitsgereedschap en -machines die constante prestaties leveren, zelfs in de meest zware omstandigheden. U vindt bij ons ook meetapparatuur van RIDGID die voldoen aan alle internationaal geldende normen. PEHAVO DEN BOSCH heeft de kennis in huis om u te adviseren over de beste producten voor uw toepassing. We gaan graag met u in gesprek om meer te weten te komen over uw wensen en eisen, zodat we u precies kunnen vertellen welke RIDGID gereedschappen en machines geschikt zijn voor uw werkzaamheden en omstandigheden.

Snelle levering

Dankzij onze nauwe samenwerking met RIDGID kunnen we producten snel leveren. Zowel de buigtangen, als buigmachines en handgereedschappen hebben we op voorraad of kunnen we direct bij RIDGID bestellen. Ook voor losse onderdelen geldt dat wij deze snel leveren, zodat uw werkzaamheden niet lang stil komen te liggen. Voor meer informatie over onze service en ons assortiment kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Wilt u direct een van onze medewerkers spreken?