Over Pehavo

Pehavo: meer dan dé compleetste technische groothandel

Technische professionals in industrie, bouw en aanverwante sectoren kunnen rekenen op Pehavo. Van advies tot service en van product tot oplossing: Pehavo staat voor kwaliteit en bedrijfszekerheid.

Het grootste assortiment
Uw bedrijfszekerheid staat voorop. Bij Pehavo kiest u daarom uit het grootste assortiment topproducten voor technische professionals. Helemaal up-to-date: de laatste technieken en innovaties zijn steeds binnen handbereik. Zoekt u producten die niet in het assortiment zitten? Ook die leveren we graag én snel.

Voorraad in alle filialen
Misgrijpen is er bij Pehavo niet bij. Al onze filialen hebben zowel een zeer breed als diep assortiment.

Leveringsbetrouwbaarheid
Voor alle artikelen uit voorraad geldt: dankzij onze dagelijkse bezorgdienst die op gezette tijden een vaste route rijdt, kunt u op Pehavo rekenen.

Keuring, reparatie en onderhoud
Een veilig en goed functionerend machinepark? Pehavo levert een bijdrage op maat. Onze vakmensen voeren reparaties en onderhoud uit. Tevens verzorgen zij NEN 3140 en NEN 2484 -keuringen.

Meedenken
De ene keer hebt u dat speciale tandwieltje nodig. De andere keer gaat het over aanpassingen om uw machinepark beter te laten functioneren. Eenvoudige of complexe vragen: Pehavo komt met antwoorden. Onze goed opgeleide medewerkers denken mee over oplossingen en werken die graag samen met u uit.

Wij staan 24/7 voor u klaar
Een machine die uitvalt. Of nog erger: een hele productielijn die stil komt te liggen. U moet er niet aan denken. Gelukkig hebt u één zekerheid: Pehavo staat 24/7 voor u klaar. Ook op feestdagen en in de weekenden!