Lagers & thrusters

Hét Assortiment Lagers voor Thrusters en Boegschroeven

Lagers voor thrusters en boegschroeven in alle soorten en maten? Daarvoor moet u bij Pehavo zijn. Ons assortiment thruster- en boegschroeflagers is enorm breed. Het bevat lagers in alle typen en varianten. Bovendien leveren we de meeste lagers direct uit voorraad. De leveringssnelheid van Pehavo wordt zeer gewaardeerd door klanten. Tot onze klantenkring behoren onder meer bedrijven die thrusters en boegschroeven repareren, reviseren en onderhouden. Ook bedrijven die thrusters, boegschroeven en/of tandwielkasten produceren, doen zaken met Pehavo, evenals scheepsbouwers en producenten van scheepslieren.

FAG: hét wereldmerk in thruster- en boegschroeflagers
Bij Pehavo vindt u de juiste lager voor uw specifieke toepassing. Niet voor niets zijn wij in Nederland een van de grootste Authorised Distributors van FAG. Vakmensen weten het: FAG is hét topmerk in thruster- en boegschroeflagers. De lagers van FAG zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen in de maritieme sector. De FAG-lagers staan wereldwijd bekend om hun kwaliteit. Pehavo helpt u om daar optimaal van te profiteren.

We zijn thuis in de maritieme sector en hebben een uitgebreide knowhow met betrekking tot lagers, boegschroeven en thrusters. Bij de keuze van de juiste lager kunt u dus rekenen op een deskundig advies.

Meerwaarde: thruster- en boegschroeflagers compleet met serviceprogramma’s
Voor alle toepassingen van FAG-lagers kan Pehavo ook de serviceprogramma’s leveren. Als Authorised Distributor van FAG bieden wij onze klanten in de maritieme sector complete ondersteuning.

Snelle levering van lagers verzekerd
Complete ondersteuning betekent ook dat we de lagers voor thrusters en boegschroeven snel leveren.
Het motto van Pehavo luidt immers: Voor ons is vandaag al morgen.

Maak uw keus uit onze thrusterlagers
Veel typen thruster- en boegschroeflagers hebben we permanent op voorraad. Uit de direct leverbare thrusterlagers hebben we voor u een selectie gemaakt:

 

  • 23244-E1
  • 23944-S-MA
  • 29356-E1
  • 29434-E1
  • 32244-A
  • 32326-A
  • 61948-MA
  • NU2320-E-M1

Wilt u meer informatie over de thruster- en boegschroeflagers van FAG of wenst u advies?