KAPSAM

Start de auto niet? KAPSAM helpt u zó weer op weg!

Een auto die niet start, is hét schrikbeeld van kilometervreters. Hoe krijgt u de motor weer aan de praat? Op internet vindt u een overvloed aan acculaders en jumpstarters. Maar welk systeem werkt snel en effectief als uw auto stilstaat? De oplossing is er nu. KAPSAM ontwikkelde een jumpstarter die geschikt is voor alle 12 V voertuigen.

Wanneer uw auto niet start, biedt KAPSAM de oplossing

Als uw auto een startprobleem heeft, moet dat snel opgelost worden. In negen van de tien gevallen is een lege accu de oorzaak van het probleem. Met de 12 V jumpstarter van KAPSAM lost u dat in een handomdraai op. Voor deze jumpstarter hebt u geen netstroom nodig: hij is binnen 30 seconden operationeel. Hij is non-stop inzetbaar en is gecertificeerd voor liefst 1.000.000 cycli (laden/ontladen). Voor een compleet wagenpark kan één 12 Vjumpstarter van KAPSAM al uitkomst bieden.

De autonome jumpstarter met gepatenteerde technologie

Met de autonome jumpstarter van KAPSAM lost u startproblemen op, ongeacht waar u bent. Deze jumpstarter heeft namelijk geen netstroom nodig en is zeer krachtig. Hij start alle 12V voertuigen. SAM ontwikkelde een startmechanisme dat gebruikmaakt van een gepatenteerde technologie zonder accu. Hiermee wordt een starthulpstroom van 1.600 A gehaald en een piekstroom van 9.000 A. Handig is bovendien dat de autonome jumpstarter van KAPSAM een forceringsfunctie voor extreem zwakke accu’s heeft.

Deze autonome jumpstarter sluit u eenvoudig aan

De autonome jumpstarter van KAPSAM is bijzonder gebruiksvriendelijk. De geheel koperen kabels (35 mm2/140 cm) zijn gemakkelijk aan te brengen. Ze zijn voorzien van volledig geïsoleerde haakse startklemmen. De 12 V jumpstarter van KAPSAM heeft een handzaam formaat (41 x 23 x 20 cm) en is gemakkelijk te hanteren. Dat komt ook door het opvallend lage gewicht: de KAPSAM is zo’n 50% lichter dan een traditionele booster.

De acculader die u kostbare tijd bespaar

Als acculader is de jumpstarter van KAPSAM niet alleen bijzonder krachtig, maar ook nog eens erg snel. U kunt ‘m altijd gebruiken, want hij is in 30 seconden operationeel. Meteen daarna kunt u ‘m keer op keer gebruiken. Daar komt bij dat deze acculader u 6 kostbare uren bespaart. Dankzij de acculoze technologie hoeft de jumpstarter van KAPSAM nooit opgeladen te worden.

De acculader die u geld oplevert

Deze professionele acculader is een aanwinst voor efficiënt, zakelijk auto-onderhoud. Opladen is niet nodig, wat kostbare tijd bespaart. Bovendien verdient de 12 V jumpstarter van KAPSAM zich heel snel terug. Na 10 keer gebruiken is hij al rendabel. U kunt ‘m vele jaren zorgeloos gebruiken. Niet voor niets geeft KAPSAM vijf jaar garantie op het systeem!

Informeer en reserveer deze Primeur voor Nederland.